lunes, 8 de octubre de 2012

NO SOM PAELLA NI ORXATA, SOM VALENCIANS‏

Encara estem açí. I el que tardarem en anarnose'n. El representants de l'empresa no tenen clar que passa. No saben si hi han diners, si han fet alguna cosa malament en la negociació de l'ERO, si esperar-se a judici del 6 de novembre, si no esperar. Si preparar la programació, si atorgar el plan social. Per no tenir, no tenen, ni concretat el contracte programa.
 
El que si és cert és que encara ens queda valor i dignitat per continuar la lluita. De segur que els nostres esforços serán recompensats, a Bakunin pose com a testimoni, que ens menjarem el torrons en esta casa. Ni jarabes ni prefacis han de poder doblegar la nostra dignitat, estarliches i wolhams no han de poder amb els nostres representants.
Nosaltres som RTVV
Nosaltres som veritablement les persones que mouen RTVV
Nosaltres podem fer-ho possible.
 Els representatns expedientats han de saber que sóm amb ells, i que el seu esforç, te la nostra solidaritat. Alcem el cap ven alt i si cal, el puny amb fermesa, perque estes són les nostres armes:
 
EL DIA 9 D'OCTUBRE VAGA A RTVV.  DE 9 DEL MATI A 16 DE LA VESPRADA
VINE A LA PROCESSÓ CIVICA AMB LA GRAN TACA ROJA QUE ES FORMARÁ AL COSTAT DE LA MÒBIL
 
A  LES 10HRS. EN LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT AL COSTAT DE LA UNITAT MÒBIL, VINE DE ROIG.
 
Perquè és posssible, perquè els gestors de l'empresa, son un mercenaris mataproletaris. perquè son uns corruptes, perquè són dolents i no més volen la nostra ruïna.
per el futur de les nostres families.....
 
lluita, lluita, lluita i rebetlat contra tot.
 
salut

2 comentarios:

  1. De veritat, com podeu fer vaga. Molta gent veu canal 9 ademes de seguir tots els dies la seua programacio continua (Noticies,..). Si RTVV A rebaixat la seua plantilla de treballador sera per algo. Si lo que fan 8 persones heu poden fer 4, eixos 4 o se aniran al carrer o faran una atra cosa. Pero lo que no se pot dixar es un dia com el 9 de octubre, fent vaga. La gent que es queda a RTVV, no tindria que fer vaga, y els que sen van al Paro, no servira de res manifestarse, per que sinserament no van a conseguir res. Si vostes tingueren una empresa de X Treballadors, y la faena de 9 treballadors la poden fer 4, sincerament, ixos 5 se anirien al paro. De veritat, no se perque feu estes tonteries.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tonteries!!!!!
      tonteries es el que voste diu, segur que si vosté, o la seua filla o fill hagués guanyat una oposició i treballarà a rtvv no parlaria tan alegrament. Es obvi que la vaga te tot el sentit del mon, estem defesant el nostres llocs de treball, a RTVV el que sobren son els directius, els lladres que han furtat els diners i els politics que volen mantindre el control de tot allò que pasa a RTVV. Crec que vosté esta molt, però que molt equivocat.

      Eliminar