lunes, 11 de febrero de 2013

Nova plataforma d'afectats per l'ERO a RTVV

Alguns dels companys ja acomiadats ens han fet arribar la noticia de la creació de una PLATAFORMA D'AFECTATS PER L'ERO. Es diu Plataforma Mil de Nou i preten ser la veu dels que ja no están a la casa per a seguir en contacte i organitzar actes i mobilizacions. 

Ja han creat un blog i també un perfil en facebook. Aquesta es la seua presentació:

Blog creat per treballadors i treballadores acomiadats pels #lladrEROs de #RTVV

Comprovat que l’ERO a RTVV no ha sigut més que una depuració ideològica que ha pretés “netejar” la Radio i la Televisió valencianes de treballadors incòmodes amb el poder, posem en marxa una eina de comunicació que permeta estar informats del que realment ha passat i està passant a RTVV, de qui han sigut els culpables, de com han espoliat el capital econòmic i humà de la empresa de comunicació pública més important que hem tingut mai els valencians.

La salut del nostre poble passa per la recuperació de la nostra RTVV i aquest blog vol ser una eina més.

El blog està obert a la participació de tot aquell que senta l’RTVV com a pròpia, tant fa si està treballant en ella, si l’han despatxat o si, com a ciutadà, entén la necessitat d’una RTVV pública, en valencià i de qualitat.

Sigues benvingut a aquesta ta casa. Suscribim el vers de Martí i Pol, avui més que mai “Tot està per fer i tot és possible“


No hay comentarios:

Publicar un comentario