lunes, 14 de mayo de 2012

Carta de la Secció Sindical C.G.T. als Caps demanant-los la seua dimissió

La Secció Sindical CGT ha enregistrat avui mateix per registre d'entrada una carta a tots els caps de RTVV, TAV i RAV demanant-los la seua dimissió per a forçar l'empresa a que paralitze l'ERO. Aquesta es la carta. 


Burjassot 14 de maig de 2012.

Com a company i com a responsable d'un càrrec en l'organigrama de la RTVV, C.G.T. et demana un acte de valentia i dignitat alhora: la teua dimissió.

La nostra empresa está en liquidació. D’ací a uns mesos, potser setmanes, la Radiotelevisió Pública Valenciana tal com l'entenem, pot desaparéixer després d’un ERO brutal que acomiadarà a centenars de treballadors i treballadores, de companys com tú. Et demanem que no comparteixes amb la teua signatura les decisions d’uns directius negligents que han portat esta empresa a la ruïna.

Volem fer-te recapacitar sobre la teua actitud els próxims mesos. Per a tú esta decisió només suposará la pèrdua del teu plus com a Cap durant un curt periode de temps, però a canvi ajudaries als teus companys i deixaries de ser còmplice de la Direcció.

Sigues valent i dimiteix. Amb esta acció, potser, paralitzaríem durant una bona temporada l’Expedient de Regulació d’Ocupació i, sens dubte, els treballadors de Radiotelevisió Valenciana, els teus companys, t’ho agrairien.

No sigues responsable amb les teues decisions de portar el drama, la ruïna i la misèria a les families dels treballadors despatxats, companys teus.

NO a L’ERO!

No hay comentarios:

Publicar un comentario