martes, 20 de marzo de 2012

Balanç dels díes de vaga


COMITÉ D'EMPRESA DE RTVV
ELS TREBALLADORS DE RTVV HEM GUANYAT LA VAGA


Les mobilitzacions continuaran fins que l'empresa frene l'ERO

El suport massiu dels treballadors a la vaga convocada pel Comité d'Empresa de RTVV ha fet impossible, per primera vegada en 23 anys, que RTVV retransmetera la cremà de les falles. La direcció de RTVV va optar per suspendre-la en constatar que no tenia garanties per a dur-la a terme, a pesar dels serveis mínims abusius, i després de constatar el gran seguiment de la vaga del dia 18.
Com a conseqüència de la mobilització, durant l'horari de vaga de la nit de la Cremà  Canal 9 només va emetre pel·lícules i programació pregravada. L'empresa va desistir de fer qualsevol connexió informativa en directe a través del Canal 9/24 en constatar l'èxit de la convocatòria.
En Ràdio 9, l'empresa va posar en serveis mínims a tots els treballadors d'informatius programats en l'horari de vaga, cosa que considerem una vulneració del drets dels treballadors a exercir-la.
El Comité d'Empresa denunciarà els serveis mínims abusius imposats per la Generalitat i també emprendrà altres accions jurídiques contra José López Jaraba i la seua direcció per haver posat en serveis mínims a treballadors que no estaven adscrits als serveis informatius.
Els representants dels treballadors tornem a responsabilitzar la Generalitat i la direcció de RTVV del conflicte que està vivint-se a Canal 9. Un conflicte que s'intensificarà si no es frena l'ERO injustificat, amb el que pretenen suprimir centenars de llocs de treball i què no servirà per a millorar la situació econòmica de l'empresa.
Els treballadors de RTVV agraïm el suport i la solidaritat que hem rebut de la societat valenciana en les nostres reivindicacions i reiterem el nostre compromís de treballar per una radiotelevisió, pública, en valencià, de qualitat, plural i al servei de tota la ciutadania.

No hay comentarios:

Publicar un comentario