jueves, 26 de enero de 2012

L'empresa torna a negar l'informe Price

Com si es tractara de l'anell de Frodo o de la fórmula de la Coca Cola, l'empresa torna a negar-nos l'informe de Price Waterhouse, no solament a nosaltres sinó a la mateixa Inspecció de Treball. En l'acte que ha tingut lloc aquest matí a instàncies de les denúncies presentades per Intersindical, CC OO i CGT ha tornat a amagar-se en la vaga excusa que és un document intern de treball i que no té obligació de facilitar-li-ho als representants dels treballadors. Recordem que l'article 64 de l'Estatut dels Treballadors diu que: El comitè d'empresa tindrà dret a ser informat i consultat per l'empresari sobre aquelles qüestions que puguen afectar als treballadors, així com sobre la situació de l'empresa i l'evolució de l'ocupació en la mateixa, en els termes previstos en aquest article. 

Aquest informe fa referència al futur de la nostra empresa com li ha fet saber la inspectora i ens ha reconegut al representants sindicals, però no pot obligar-li a donar-nos-ho i per açò ens ha remès al Jutjat de lo Social per a aconseguir-ho. Açò demostra, una vegada més, en mans de qui estem i quin és el seu talant negociador.

El que si ha fet la inspectora és donar-li 15 dies a l'empresa perquè ens facilite la informació econòmica a la qual li obliga el citat article 64. Recordem que fa anys que l'empresa no facilita eixos dades, segons ha dit, "per un descuit".

No hay comentarios:

Publicar un comentario