lunes, 20 de agosto de 2012

NOTA COMITE DE EMPRESA



Coincidint amb l’aprovació pel consell d’administració
DEMÀ CONTINUEN LES MOBILITZACIONS CONTRA L’ERO
El comitè d’empresa de RTVV fa una crida a la mobilització per a la vaga convocada per a demà 21 d’agost coincidint amb l’aprovació per part del consell d’administració de l’ERO que despatxarà 1.198 treballadors. La vaga començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 24 hores del dimarts 21 d’agost.
El comitè d’empresa demana un últim esforç als treballadors de RTVV per fer evident la nostra protesta davant del Govern valencià, la Direcció general de RTVV i el consell d’administració.
El comitè d’empresa de RTVV ha decidit desconvocar les vagues previstes per als dies 22, 24 i 25 d’agost perquè entén que, una vegada aprovat l’ERO pel consell d’administració, la defensa dels nostres interessos es trasllada al terreny judicial.
Per tal d’explicar cóm ha transcorregut el període de consultes i accions futures, el comitè ha convocat assemblees per a demà 21 d’agost. A les 11 hores al CPP de Burjassot, a les 15 hores a Ràdio 9 a València (on están convocats també els treballadors de Castelló) i per al dijous 23 a les 10 hores al CPP d’Alacant.
Per últim, vos convoquem a les 20:30 hrs del dimarts 21 d’agost a la seu del consell d’administració de RTVV on està previst que a les 21:30 comence la reunió que aprovarà l’ERO.

No hay comentarios:

Publicar un comentario