lunes, 3 de noviembre de 2014

El Comité d'Empresa demana una investigació a la gestió de Jaraba

CAL UNA INVESTIGACIÓ DE TOTA LA GESTIÓ DE JARABA DESPRÉS DE CONEIXER-SE QUE CARREGÀ MÉS DE 100.000€ EN DINARS I SOPARS PERSONALS A LA TARGETA DE L’EMPRESA

El comité d’Empresa de RTVV considera imprescindible que s’investigue tota la gestió de José López Jaraba al capdavant de Radiotelevisió Valenciana, amb més raó encara després de les informacions que s’han publicat on es constaten despeses en dinars i sopars personals que es pagaren amb la targeta de l’empresa i que superarien els 100.000 euros.

Considerem que estem en un nou escàndol de malbaratament dels diners públics com els que hem conegut en les entitats financeres, dut a terme també  per un càrrec nomenat pel govern del Partit Popular.

L'abús dels diners públics practicat per Jaraba és especialment sagnant ja que es va perpetrar mentre preparava el comiat de més de 1.000 treballadors, amb l’argument que l’empresa no tenia diners.

Recordem que Jaraba està imputat en la investigació que porten els jutjats de Paterna pel forat econòmic deixat en RTVV.



EL CONSELL CONTINUA LEGISLANT  PER AFAVORIR TELEVISIONS PRIVADES

El Comité d’Empresa també denuncia que la  modificació de les característiques de la concessió de televisió autonòmica a las Provincias Televisión i Mediterráneo Televisió, que publica hui el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, és un nou intent del govern valencià de buscar fórmules que li permeten mantindre l’emissió de les TDT privades, per a poder finançar-les amb diners de tots els valencians.


Recordem  que Las Provincias Televisión manté deutes milionaris amb Radiotelevisió Valenciana que mai no s’han cobrat i que José López Jaraba va modificar els seus contractes per a dificultar el cobrament d’eixe deute només un dia abans de deixar el càrrec. La mateixa jornada en que va signar el comiat de centenars de treballadors. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario