martes, 5 de noviembre de 2013

Comunicado de los trabajadores de RTVV ante el anuncio de cierre de la radio y televisión públicas


2 comentarios:

  1. No cal escamar-se tant... Mireu a Gandia, i ho comprendreu tot... L'arribada del PP al govern després vint anys a l'oposició els va fer entrar amb "gana" de "canviar-ho tot" (al seu interés, és clar)... i així, de la nit al matí van tancar la televissió pública de Gandia (un model de Tv pública, de qualitat, cultural i propera... pero amb "olor a progre" i això no es podia assumir pel PP...).

    I ara mateix, mireu la que s'està liant amb la retirada de l'escultura conmemorativa del 25 d'Abril a l'entrada de Gandia per la N-332 ( darrer programa Verihueu-ho de Xavi Castillo...). L'alcalde, del PP, diu que esta escultura "amaga símbols catalanistes" i que, a més, els madrilenys no la entenen... (sí, sí, no és conya, busqueu les declaracions...).

    En fí, que ja sabeu, ens sobra cultura per tot arreu... i, en tot cas, "Valencia es castellana, i lo del valenciano, para los pueblos y eso, ya està bien... lo que hay que hacer ahora es aprender inglés". I , si no ho teniu clar, doncs ahí teniu les votacions... majories absolutes de la dreta.
    A molts pobles ja hi ha clamor social, però el pes de "la Valencia castellana" és massa fort i pot acallar la resta de pobles... això sí, "una Valencia castellana" molt prepotent amb els valencians, però que s'abaixa els pantalons continuament amb els castellans de Madrid que li diuen el que ha de fer... I, la culpa de tot, com sempre, dels Catalans ( o de Zapatero...). Així ens ha anat, així ens va i així ens anirà. Hem tornat 30 anys enrrere, i açò encara no s'ha aturat.

    Vaig a escoltar el "Tio Canya" d'Al Tall... quanta raó tenien els cabrons...

    (Algú s'ha extranyat que les declaracions de tancament de RTVV del Molt Honorable s'hajen fet en castellà ????? Que s'hajen fet les primeres declaracions oficials a mitjans de Madrid ignorant els periodistes de Rtvv ????? Mos escupeixen a la cara i ens quedem quets com si res... això sóm els valencians. Els catalans (i el vascos també...) per menys li boten foc al govern sencer i paralitzen el pais... mireu si tenen o no agafat pels collons al Rajoy... Ara critiquem-los.... és el que millor sabem fer.

    ResponderEliminar
  2. Nacionalización. No hay otra opción.

    ResponderEliminar