jueves, 20 de junio de 2013

“Enamorarse” i “Casarse en el Senyor” segons RTVV. Josep Moreno

Josep Moreno, diputat del PSPV desvetla en aquesta entrada al seu blog, els autentics criteris de baremació per a salvarse de l'ERO a RTVV.

“Enamorarse. Saberse amados por otra persona. Ha sido considerado por todos como la mayor fuente de felicidad. De hecho no hay nada más hermoso que un amor tan fuerte que lleve a un joven y a una joven a dejar el hogar paterno para emprender una aventura juntos. Para toda la vida.”  ” Sin embargo, las estadísticas nos hablan de otra manera. El para siempre hoy da miedo. ¿Qué puede convencer a un joven de hoy, para comprometerse a una aventura para toda la vida casándose en el Señor?.”
Aquestes són les paraules de qui, malgrat que el programa que dirigeix, no supera fa anys els mil espectadors, continua  treballant (no esta afectat per l’ERO) a una RTVV on ha protagonitzat alguns dels episodis més lamentables de manipulació periodística. http://cort.as/4PB  i  http://cort.as/4NzS A més, Xavier Carrau ha estat nomenat per l’actual Directora General, Rosa Vidal, responsable dels mateixos formats, els debats, que ell mateix ha enfonsat fins al 0% de quota de pantalla.
Considerar l’heterosexualitat com a única opció valida, la indissolubilitat del matrimoni i la propietat patriarcal de la llar, son pel que es veu, factors que han estat definitius per als baremadors de l’ERO de RTVV a l hora de decidir qui deu (i mai millor dit) i qui no deu continuar treballant a RTVV. Ha costat, però ja sabem, per fi, quins han estat els documents utilitzats pels baremadors per calificar la idoneïtat dels treballadors i treballadores de la televisió pública valenciana, a l’hora de decidir si han de ser o no acomiadats.



No hay comentarios:

Publicar un comentario