jueves, 9 de febrero de 2012

Acaba el tancament dels membres del Comité a la seu del Consell d'Administració


A les nou de la nit i després de dotze hores, els membres del Comité d'Empresa que es trobaben tancats al Consell d'Administració de Radiotelevisió Valenciana, han possat fi al acte. Abans, a les 18:00 hores, un centenar de treballadors hem donat suport al nostres companyes en una concentració pacífica a les portes del Consell. La experiència ha estat molt positiva; hem espresat les nostres opinions al membres dels tres partits de la oposició que ens han recolzat i hem pogut notar també la indiferencia i prepotencia que caracteritza al partit del Govern representat pel president del Consell, el senyor Miguel Dominguez.

Els mitjans de comunicació s'han fet ressò de l`acte i hem pogut expressar el nostre rebuig a les mesures i als retalls que preparen el governs central i autonòmic, a mès de expresar la nostra idea de que un ERO no és la solució.

Els membres del Comité d'Empresa han aprofitat el tancament per a plantejar noves mesures a prendre davant de lo que considerem, una vegada més, una injusticia, al carregar sobre els treballadors la mala gestió dels que ens governen.

Moltes gràcies als membres del Consell que ens han recolzat i per als que ens han ignorat, el major del nostres menyspreus. Gràcies també a totos els treballadors que al llarg del dia ens han mostrat el seu recolzament. La lluita continua. 

1 comentario:

  1. Bravo por nuestros delegados encerrados en el Consell d'Administració.

    A las barricadas!!!!

    ResponderEliminar