sábado, 14 de enero de 2017

El joc de veritat o mentira sobre RTVV


Vos proposem un joc. Es tracta que a partir de l'entrevista que li va fer Victor Maceda al nostre company Manuel Camarasa i que publicà ahir el setmanari subvencionat El Temps, averiguar quina cosa és certa, quina és mentida (per acció o per omissió) i quina li ha sigut dictada al periodista per José María Vidal.
Coneixent que un representa a la CGT i la seua lluita, l'altre als que defensen començar des de zero i Vidal al govern de talant intolerant que no ha volgut negociar en el tema de RTVV, no serà gens difícil averiguar-ho.
Per a començar i com ajuda ací vos deixem alguns alguns exemples:
1. És mentida que J. M. Vidal ens va oferir en una primera reunió rescatar 200 treballadors. Va oferir 50 "i els que decidisca el Comité. DICTAT PER VIDAL.
2. La proposta a Mònica Oltra per part de CGT. És veritat, encara que Maceda ha oblidat un detall molt important i és que el cost de tota aquesta operació tenía un cost de només 500.000 euros. ÉS UNA MENTIDA PER OMISSIÓ DE MACEDA
Per raon òbvies no anem a publicar l'enllaç de la notícia, per raons obvies i perquè no volem que eixe semanari guanye diners a costa nostra. Ja guanya prou amb les subvencions que rep de la Generalitat Valenciana.
Vinga, animeu-vos i poseu a prova els vostres coneiximents. Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario