jueves, 14 de julio de 2016

NO TOTS ELS 14 DE MES, MEREIXEN SER RECORDATS


Hui 14 de juliol es s'ha consumat la ignomínia contra les persones treballaven en RTVV, crec que per primera vegada al nostre país, s'ha condemnat a algú a fer oposicions dues vegades per la mateixa plaça, sense que un jutjat haja declarat nul el procés, és més en diverses ocasions les convocatòries i els processos han estat validats per algun jutge.

No sé què passa en aquesta terra, serà l'aigua, no em refereix al "aigua de valència" que està de puta mare, sinó a la que surt per les canonades del Palau de la Generalitat, que a uns els dóna per fotre al personal per "forrarse" ia altres per fotre res més (almenys per ara que sapiguem). Caldrà revisar les canonades per si estan deixant anar una mica de plom.

El moniato i els seus sequaços ens van tancar l'empresa i no ens van recol·locar excloent al costat del personal fix de l'Agència Valenciana de Turisme i per ara els ha eixit de bades
Els seus substituts ens obliguen a tornar a demostrar la nostra vàlua i a pagar per treballar o a treballar pel morro durant una llarga temporada. En què estaríem pensant el dia que ens alegrarem per haver aprovat les oposicions en RTVV.

Dir també que molt ,,,,,,,, molt a fons crec que tots ens alegrem una mica, que tornem els mitjans de comunicació en valencià, esperem que no caiguem en els errors del passat, paraules prohibides, percentatge de valencià , pel·lícules pornogràfiques doblades al valencià per aconseguir la quota de valencià, manipulació, contraprogramació pujar l'audiència, contractació caríssima hi ha dit, tómboles ... ..etc., que molts (gairebé els mateixos que seguim protestant a la porta de la generalitat tots els divendres), ens vam fartar de denunciar i ningú ens va fer el mínim cas.

Bé al següent pas, esperem que l'Audiència Nacional pose les coses al seu lloc. En referència a això, dir-los als magnífics periodistes del Llevant que no manipulen, la demanda de la CGT no és per incompliment de l'ERO, si no contra l'ERO. Nosaltres hauríem volgut que ho incomplisse tot i no haguessen tirat a la gent al carrer, sobretot a aquells i aquelles que no van tenir a veure amb les paraules prohibides, percentatges mínims de valencià etc, etc, etc.

Companys i companyes de batalla, en batalla fins a la victòria final.

Vte.Melo

No hay comentarios:

Publicar un comentario