lunes, 8 de febrero de 2016

Comunicat del Comité d'Empresa. És indignant que la comissió sobre RTVV no cite cap representant dels treballadors

Davant la lamentable compareixença del Secretari Autonòmic de Comunicació, que no ha fet ni una sola menció a la situació laboral dels extreballadors, el Comitè d'Empresa de RTVV ha emès el següent comunicat.

Ens sembla lamentable que a més, cap partit polític haga demanat la compareixença de cap membre del Comitè d'Empresa, al contrari del que se'ns havia avançat. Si ho faran, en canvi, alguns extreballadors com Ximo Rovira o Josep Ramon Lluch, màxims exponents del telefem que durant tant de temps va ser el senyal d'identitat de Canal 9 .

Des de CGT insistim una vegada més que l'única via per desbloquejar aquest complex procés judicial és la negociació i comptar amb els extreballadors perquè al més aviat possible els valencians tornEn a comptar amb uns mitjans públics de qualitat que donen visibilitat al nostre territori i resolguen el conflicte laboral.


Comunicat del Comité d'Empresa:


És indignant que la comissió sobre RTVV no cite cap representant dels treballadors.

El Comité d'Empresa d'RTVV considera que s'està menyspreant els treballadors d'RTVV si no se'ls convoca a comparèixer en la Comissió parlamentària de Les Corts valencianes. Cap partit amb representació en l'hemicicle valencià ha considerat convenient que la veu dels treballadors s'escolte en l'òrgan que va a dissenyar el futur model de la ràdio i la televisió pública dels valencians.

El Comité també valora com decebedora la compareixença del Secretari Autonòmic de Comunicació, José Maria Vidal, que en cap moment s'ha referit al futur laboral de la plantilla d'RTVV. Fins i tot, no ha respost a les preguntes del síndic de Podem, Antoni Montiel, sobre el procés de reincorporació dels treballadors. També és decebedor que cap dels dos partits en el Govern s'haja referit al conflicte laboral, clau de volta de la solució del futur d'RTVV.


No hay comentarios:

Publicar un comentario