miércoles, 17 de diciembre de 2014

PLUS CONVENI

Com sabreu ahir dia 16 de desembre es va vore al Tribunal Suprem el recurs presentant per l'empresa contra la resolució de l'Audiència Nacional que declarava irregulars les deduccions realitzades, en relació amb el plus conveni.

Teníem esperances d'assabentar-nos de la resolució immediatament, però no ha estat possible. Per la qual cosa haurem d'esperar fins que se'ns realitze la notificació de la sentència.

Com bé sabeu, tenim moltes esperances d'una resolució positiva per als nostres interessos, més encara quan el fiscal no va acceptar les tesis consignades per l'empresa. 

La sentència confirmant la resolució de l'Audiència Nacional, obligarà a l'empresa a retornar les quanties totals descomptades indegudament. Aquestes quanties tindran la retenció de I.R.P.F. que correspongui, però no cotitzaran a la Seguretat Social. 

Indicar també, que aquestes quantitats no modificaran la quantia de la indemnizació percebuda per l'ERO, malgrat algunes informacions que així ho indiquen. SEGUIM EN LA LLUITA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario