miércoles, 18 de abril de 2012

Demà dijous 19 doble concentració i alguna coseta més

Demà dijous els treballadors de RTVV tenim doble concentració. A les 10:00 i com es costum ultimament, concentració als centres de treball per a manifestar la nostra oposició a l'ERO que prepara l'empresa. I a les 18:00 hem d'acudir tots a les portes del despatx dels advocats de Garrigues que van a se els "liquidadors" de la desfeta que pretenen fer amb nosaltres. Volem manifestar-los que qualsevol treball es millor que viure de acomiadar gent al carrer a "tanto el kilo" i que estan jugant amb el futur de centenars de families sent còmplices de la direcció de l'empresa. Vos recomanem que acudiu amb els vostres "petos y pitos" per a fer patent el nostre rebutj al centre de la ciutat i per a recordar-los que el que viu de la carrnya reb el nom de carronyer.

Seria interessant que li pegareu una ullada a aquestos dos enllaços. El primer és la Memoria de Responsabilidad Social del año 2011 de Garrigues, on entre altres coses es parla de compromís amb el Medi ambient, beques per a joves, compromís amb la societat.....


El segon és una notícia de gener en la qual la jutge del cas dels EROs de Andalucía, Mercedes Alaya, "acusa a un dels majors bufets del país, Garrigues. Dos lletrats seus, José Miguel Caballero i Juan Antonio López, han resultat imputats per la seua “activa” intervenció en tot el procés de negociació i tramitació de l'ERO de l'empresa Acyco".


Com podeu comprovar, una joieta d'empresa.............




No hay comentarios:

Publicar un comentario