sábado, 17 de septiembre de 2016

Aclaració sobre la notícia del Constitucional

Han pogut ser les ganes que tenim de tindre resolt el nostre conflicte, un malentès per la nostra banda,  una mala expressió per l'altra part, o potser una mica de tot.  No ho sabem, però el cas és que on el dijous ens van dir “conclús”, el TC va matisar ahir per “en fase de conclusió”, segons va quedar explicat en la segona versió de la notícia de valenciaplaza que parla sobre la retirada del recurs d'inconstitucionalitat per part del PSOE.

Quan des del TC se'ns va dir que l'expedient estava “pendent de sentència” vam entendre que es referia a la constitucionalitat o no de la llei 4/2013, però ahir vam saber que es referien a la acceptació o no de la retirada del PSOE. Vol dir això que encara que hem avançat alguna cosa, no ha sigut tant com desitjàvem i haurem de seguir esperant.

El TC ha de decidir ara sobre la retirada del recurs del PSOE (desestimar, o estimar parcial o totalment), una retirada que es faria efectiva, per fi, des que es va sol·licitar per part del PSOE, allà pel mes de gener…. O pot ser que no, ja que igual no és possible complir amb els requisits necessaris per a la seua retirada…, però això ho sabrem, esperem, en breu.

Confiem que el TC siga sensible a la situació en què ens trobem 1600 famílies i emeta el seu fallo el més prompte possible perquè es desembosse d'una vegada per sempre la via judicial.

Demanem disculpes si aquesta notícia i la seua interpretació han pogut crear falses expectatives en els treballadors de RTVV. No hem avançat tant, encara que una mica si, però continuem confiant en la justícia i lluitant judicialment perquè es respecten els nostres drets laborals, ja que fins al moment la via política no ha volgut ser explorada per aquest govern.

Finalment, volem apuntar que aquesta notícia ha servit almenys per a dues coses: perquè el PSOE per primera vegada parle sobre la retirada del recurs, ja que fins ara sempre havia evitat parlar sobre el tema, i per a confirmar-nos que la notícia els ha posat una mica nerviosos amb la sola idea que la data del judici s'acoste… Per alguna cosa serà.


Salut i la lluita continúa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario