miércoles, 14 de enero de 2015

15 i 16-g València i Castelló: Presentació i projecció del documental «Que no visquem més com a esclaus»

Des de la Secretaria de Formacióde CGT-PVM ens comuniquem que els propers dies 15 i 16 de Gener hi haurà una presentació del documental «Ne vivons plus comme des esclaves» (No visquem com a esclaus) a càrrec del seu director Yannis Youlountas, a València i Castelló.
El documental tracta sobre la crisi grega i sobre els projectes d’autogestió que han sorgit al calor d’aquesta crisi. El documental també tracta molts aspectes socials de l’actual Grècia com l’antifeixisme, la manipulació dels mitjans de comunicació, la repressió als moviments socials, etc...
Des de la Secretari­a ens animem a assistir a les presentacions i conèixer una mica millor la situació grega, que no és tan diferent de la que vivim a les nostres terres.
 Les presentacions seran:
- Dijous 15 de Gener a València a la Biblioteca Llibertària Ferrer i Guàrdia (3ª Planta de l’edifici de CGT a l’Avinguda del Cid, 154) a les 19h.
- Divendres 16 de Gener a Castelló al Centre Social La Cosa Nostra (C/ Sant Miquel, 2) a les 19h.
Les presentacions han estat possibles gràcies a la coordinació del SP de CGT-PVM, la Secretari­a de Formació de Catalunya, les Federacions Locals i la Secretaria Confederal de Relacions Internacionals i seran a càrrec de YANNIS YOULOUNTAS, Director del documental, i MAUD YOULANTAS activista i militant feminista grega.Salut i una abraçada,
Marc.
Secretari de Formació (en funcions) de CGT País Valencià i Murcia

No hay comentarios:

Publicar un comentario