jueves, 24 de abril de 2014

CGT presenta demanda col·lectiva contra l'ERO de RTVV en l'Audiència Nacional

Ahir dia 23 d'abril la Confederació General del Treball va presentar demanda col·lectiva contra l'Expedient de Regulació d'Ocupació d'extinció de RTVV S.A.U. CGT va votar en contra de l'acord amb l'empresa el passat 23 de Març.
La demanda està basada, entre altres, en els següents punts:
1.- Inconstitucionalitat de la Llei 4/2013 de la Generalitat Valenciana.
2.- Qüestiona la força major com a motiu d'extinció dels contractes de treball.
3.- Rebat que l'extinció de la personalitat jurídica de l'empresa siga causa de l'acomiadament col·lectiu.
4.- Nega la situació econòmica presentada per l'empresa.
5.- L'adequació, proporcionalitat i suficiència de la mesura realitzada.
6.- Manifesta que s'ha vulnerat el dret a la tutela judicial efectiva i el frau de llei per la promoció d'un nou acomiadament col·lectiu sense reposar als treballadors en les seues condicions.
7.- S'incompleixen els requisits de l'acomiadament col·lectiu en l'Administració Pública.

Es sol·licita finalment la NUL·LITAT de l'extinció dels contractes dels treballadors realitzada en el marc de l'Expedient de Regulació d'Ocupació, condemnant a l'empresa a la readmissió dels treballadors i a l'abonament dels salaris de tramitació reportats fins a la mateixa i subsidiàriament, els declare NO AJUSTATS A DRET.

Si vols llegir la demanda completa, pots accedir des de AÇÍ.



Secció Sindical de CGT a RTVV

2 comentarios:

  1. Os autocensurais quitando los nombres de las personas a las que habeis demandado porque tambien habeis denunciado a Vicent, Salud, Alca y asi hasta unos cuentos mas. Feo, feo, feo. Visto lo visto, ya veremos cuanto dura este comentario.

    ResponderEliminar
  2. ¿Por qué te molesta tanto que decidiéramos NO firmar el acuerdo? ¿Tanto te molesta que alguien piense diferente a tí? Lo tuyo es auténtica obsesión con este sindicato... Sigues rabioso, muy rabioso... Más te valdría escribir en la web de tu sindicato donde, por cierto, si que hay censura y no se puede publicar nada sin que lo revise "el censor", que probablemente también seas tú. Lecciones que vengan de tí ya te dijimos una vez que ninguna, y te lo volvemos a repetir ahora. ¿Autocensura dices? Parece que no has oído hablar de la Ley de Protección de Datos. Y si quieres seguir jugando a los anónimos adelante, pero cuidado con lo que escribes: te recomiendo que vigiles tus faltas de ortografía y que tengas en cuenta que las madres se pueden ofender.

    ResponderEliminar