lunes, 29 de diciembre de 2014

Vine a correr la Sant Silvestre per una RTVV pública


SANT SILVESTRE REINVIDICATIVA. VINE I PARTICIPA AMB EL JUPETÍ


El Comité d’Empresa i la Plataforma Mil de Nou vos animem a participar dimarts 30 de desembre en la cursa de Sant Silvestre de València portant els jupetins i fent visible la nostra demanda per una  RTVV pública, en valencià, de qualitat i plural.
Com l’any passat, hem acordat quedar a partir de  les 19:15 junt a la Plaça de Bous, on aprofitarem per fer-nos algunes fotos col·lectives.



Els dorsals per a participar es poden adquirir, al preu d’un euro, a les plantes d’esports dels centres de El Corte Inglés de València. Podeu retirar els dorsals fins el mateix dia de la cursa a les 12 del migdia. El diners recaptat en esta edició de la Sant Silvestre Popular Valenciana anirà a la Fundació Valenciana per a la Neurorehabilitació (FUVANE), que es dedica a l’atenció de xiquets i adolescents amb paràlisi cerebral.

L’eixida està programada per a les 20:00h des del carrer Xàtiva, davant de l’Estació del Nord. El recorregut cobreix una distància de 5.300 metres i si voleu incorporar-vos en qualsevol moment heu de saber que la cursa passa per Guillem de Castro, Torres de Quart i de Serrans, Plaça d’Amèrica, Navarro Reverter, la Pau, Sant Vicent i finalitza a la Plaça de l’Ajuntament.

Ja sabeu que el ritme és no competitiu i molt assequible per als que habitualment no esteu acostumats a fer esport. Com tots els anys es tracta de participar de l’ambient festiu-reivindicatiu i, si vos ve de gana, acudir disfressats i en família. I si sou dels que practiqueu esport habitualment podeu fer-vos amb un dels 600 dorsals preferents, per als corredors que lluiten per la marca. En este cas les inscripcions cal formalitzar-les a la SD Correcaminos i acreditar haver ocupat bons registres en les curses del Circuïts Divina Pastora de Curses Populars de València i del Circuït Diputació de Curses de València.


jueves, 18 de diciembre de 2014

Sol.licitud d'abonament de la part de la paga extra de 2012

L'empresa ha penjat en la seua web el passos a seguir per a que els treballadors que no están en actiu, sol.liciten l'abonament de la part de la paga extraordinària de 2012. Vos recordem que eixa quantitat correspon als 14 díes que es varen generar eixa paga i que depenent del grup salarial, pot variar entre els 60 i els 120 euros aproximadament.

Els treballadors que encara estiguen en actiu a l'empresa no han de fer res, ja que se els abonará a la nòmina de Gener.

Els models es poden descarregar a www.rtvv.es, en l'apartat "Informació per als treballadors":

PROCEDIMENT DE SOL·LICITUD D'ABONAMENT DE PART DE LA PAGA EXTRAORDINÀRIA DE 2012

18/12/2014
En relació amb l'acord de la Mesa General de Negociació de la Generalitat, de personal funcionari, estatutari i laboral, per a la devolució de part de la paga extraordinària de desembre del 2012 suprimida pel RDL 20/2012 de 13 de juliol, l'empresa procedirà a abonar, en el mes de gener, la quantia corresponent als 14 dies meritats, de l'1 al 14 de juliol, de l’esmentada paga extraordinària.
Seguint el procediment de l'acord per al personal de l'Administració de la Generalitat, el personal que no es trobe d'alta en la nòmina corresponent al mes de gener del 2015 i tinga meritacions relatives a la paga extraordinària de desembre de 2012, haurà de comunicar-ho individualment a l'òrgan competent en matèria de personal.
A fi de facilitar el màxim possible este procés, tota persona que complisca els requisits per al cobrament, d'acord amb el paràgraf anterior, podrà sol·licitar-lo omplint el formulari en esta página web. Una vegada processada la seua petició, l'empresa notificarà el registre de la sol·licitud i indicarà el dret a l'abonament enviant un missatge a l'adreça de correu facilitada pel propi treballador en el formulari.
Si no resultara possible l'enviament del formulari per mitjans telemàtics, l'interessat podrà presentar la sol·licitud en el registre d'entrada del CPP de Burjassot, l'horari d'atenció del qual és de 9 a 14 h. La presentació en el registre d'entrada es podrà fer entre el 7 i el 19 de gener o per correu certificat dirigit a la Direcció de RR.HH. de Radiotelevisió Valenciana, SAU, Polígon Accés Ademús s/n 46100 Burjassot (València)
El termini de recepció de sol·licituds es tancarà el dilluns 19 de gener del 2015 a les 14h.

CONSIDERACIONS

1.- Les quantitats a abonar per este procediment ja van ser cotitzades a la Seguretat Social en el seu dia, tal com va establir la normativa (RDL 20/2012 i DL 6/2012 del Consell de la Generaltitat). Per tant, no cal practicar cap cotització complementària.
2.- Respecte a la tributació per rendiments de treball, estos ingressos tenen la consideració fiscal d’endarreriments imputables a l'exercici 2012 (art. 14.2.b) LIRPF). Açò implica la necessitat de declarar-los per mitjà de declaració complementària de l'IRPF, sense sanció ni interessos de demora o recàrrecs, que haurà de presentar-se en el termini que hi ha entre la data en què es perceben els endarreriments i el final del següent termini de declaracions pel IRPF. Es pot consultar informació relativa a este procediment en la següent pàgina de l'agència tributària: Com i quan es presenta una declaració complementària.
En el moment del pagament RTVV practicarà una retenció del 15% sobre l'import brut de la retribució.
3.- El pagament de part de la paga extra de desembre del 2012 no suposa cap modificació sobre l'import de la indemnització per acomiadament.

(*) L'abonament es realitzarà en l'últim compte corrent comunicat a l'empresa. Si l'interessat desitja modificar el compte, haurà de comunicar-ho per mitjà de sol·licitud firmada i haurà d'aportar fotocòpia de la llibreta bancària en què consten les dades personals juntament amb el número de compte.
La sol·licitud i la fotocòpia podran enviar-se per correu electrònic a l’adreça organitzaciolaboral@rtvv.es , o presentar-se en el registre del CPP de Burjassot, l'horari d'atenció del qual és de 9 a 14h. (la presentació en el registre d'entrada es podrà fer entre el 7 i el 19 de gener) o per correu certificat dirigit a la Direcció de RR.HH. de Radiotelevisió Valenciana, SAU, Polígon Accés Ademús s/n 46100 Burjassot (València)

miércoles, 17 de diciembre de 2014

PLUS CONVENI

Com sabreu ahir dia 16 de desembre es va vore al Tribunal Suprem el recurs presentant per l'empresa contra la resolució de l'Audiència Nacional que declarava irregulars les deduccions realitzades, en relació amb el plus conveni.

Teníem esperances d'assabentar-nos de la resolució immediatament, però no ha estat possible. Per la qual cosa haurem d'esperar fins que se'ns realitze la notificació de la sentència.

Com bé sabeu, tenim moltes esperances d'una resolució positiva per als nostres interessos, més encara quan el fiscal no va acceptar les tesis consignades per l'empresa. 

La sentència confirmant la resolució de l'Audiència Nacional, obligarà a l'empresa a retornar les quanties totals descomptades indegudament. Aquestes quanties tindran la retenció de I.R.P.F. que correspongui, però no cotitzaran a la Seguretat Social. 

Indicar també, que aquestes quantitats no modificaran la quantia de la indemnizació percebuda per l'ERO, malgrat algunes informacions que així ho indiquen. SEGUIM EN LA LLUITA.

jueves, 11 de diciembre de 2014

Comunicat del Comité d'Empresa davant la paralització de la instrucció dels ex-directius imputats

Davant la paralització de la instrucció en el jutjat nº6 de Paterna


EL COMITÉ D’EMPRESA DE RTVV ACUSA ELS EXDIRECTIUS IMPUTATS  D’ENTREBANCAR LA INVESTIGACIÓ JUDICIAL DE LA SEUA GESTIÓ

El Comité d’Empresa de RTVV exigeix que els exdirectius responguen davant dels tribunals dels delictes d’apropiació indeguda, administració deslleial i malversació de fons públics que hagen pogut cometre durant la seua gestió i que han derivat en un forat econòmic de més de 1.200 milions d’euros. En este sentit considerem inacceptables les tàctiques dilatòries utilitzades per a obstaculitzar la instrucció de la titular del jutjat número 6 de Paterna, que investiga la denúncia presentada per Compromís contra José López Jaraba. Lola Johnson i altres imputats.

La maniobra de dilació ha trobat fonament en el fet que va ser el jutjat número 5 de Paterna el primer a investigar una denúncia del Comité d’Empresa de RTVV per esclarir la possible existència d’un delicte de malversació de fons públics en la compra de tres documentals a l’empresa Triskel Audiovisual S.L. per més de 600.000 euros, un preu 100 vegades superior al de mercat.

Donat que estos contractes formen part de la documentació que Compromís ha aportat recentment com a prova de la possible comissió d’estos delictes, les defenses pretenen ara que siga el jutjat número 5 qui s’ocupe de la investigació, ajornant així durant uns mesos la instrucció.

El Comité d’Empresa recorda que aquella investigació es va arxivar provisionalment “sin perjuicio de su posible reapertura en el supuesto de surgir nueva información o por conocerse hechos nuevos relacionados con los hechos denunciados”. Entenem que la documentació aportada per Compromís al jutjat número 6 reaferma la tesi apuntada en la denúncia sobre un suposat delicte de malversació de fons públics i tracte de favor en benefici de l’empresa Triskel. El C.E. es congratula que esta qüestió torne a ser objecte d’investigació judicial.


Que aquells que han dut RTVV fins a la liquidació i s’han servit de l’empresa en benefici propi utilitzen ara totes les argúcies que la llei permet no fa sinò llevar credibilitat a les seues estratègies de defensa i a l’intent de traslladar a terceres persones totes les responsabilitats, com si no hagueren estat actors determinants en tota la desfeta. Esperem que l’Audiència Provincial actue amb diligència a dirimir el conflicte de competències entre els jutjats 5 i 6 i que obre en conseqüència si veu en la petició una maniobra il.lícita per apartar del cas a la jutgessa que ha dut la instrucció fins ara.

XVI Jornades Llibertàries de CGT als Octubre

Com tots els anys, CGT convoca les XVI JORNADES LLIBERTÀRIES al Centre Octubre de València. Serán del 15 al 19 de Desembre i enguany porten per títol: QUIN MÓN VOLEM CONSTRUIR?

Es farán exposicions, debats i xarrades molt interessants, a més de la exhibició de pel.lícules i documentals. Esperem comptar amb la vostra participació. Aquest es el programa:



15 al 19-d València: XVI Jornades Llibertàries CGT «Quin món volem construir?»

dimarts 2 de desembre de 2014

Darrer afegit: dimecres 3 de desembre de 2014

Programa XVI Jornades Llibertàries CGT-València
Quin món volem construir?
Del 15 al 19 de desembre 2014
Exposició “L’anarcosindicalisme de la Transició als nostres dies”
Lloc: Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 12)
Dilluns 15 desembre: 
12h: Presentació de les Jornades i de l’Exposició a càrrec de José Manuel Muñoz Póliz (Secretari General CGT), Picón (Secretari General CGT-València), Rafa Maestre i Cristina Escrivà (Comissaris Exposició)
18h30: Xerrada-debat «En quin món estem?» amb Tasio Urra (Professor UV), Josefina Juste (Ràdio Klara i Dones Lliures) i Eduardo Vicent (Sociòleg, politóleg i cambrer). Modera: Puri Eisman (Secretària Comunicació CGT-PV)
Dimarts 16 desembre: 
18h30: Xerrada-debat «Un viatge al passat per a fonamentar el futur” amb Carmen Agulló (Escriptora i professora UV), Rosa Brines (Periodista i membre de la Comissió Stanbrook) i José Vicente Martí i Boscà (Metge i historiador). Modera: Emilia Moreno (Secretària General CGT-PV)
Dimecres 17 desembre:
11h: Projecció pel•lícula “La Cecilia” de Jean-Louis Comolli, 1975
18h30: Xerrada-debat “I ens furtaren la memòria i la consciència: La Transició i el moviment obrer» amb José Asensio (CGT-Universitat de València i Coordinador documental “Valentín. La otra Transición”), Rafa Arnal (Escriptor i editor) i Francisco Sanchis Ballester (Extraballador de Macosa i militant de CNT i CGT). Modera: Antonio Pérez Collado (Secretari Acció Social CGT-PV)
Dijous 18 desembre: 
18h30: Xerrada-debat «En algo ens equivoquem… Diguem no als valors del capitalisme» amb Heleno Saña (Filòsof i escriptor), Javier Sánchez-Gil (Joves CGT) i María Alejandra Brito (Assemblea Desempleades i Precàries CGT-València). Modera: Enric Tarrida (Secretari Formació CGT-València)
21h30: Performance de Cámara Destemplada en Ateneu Llibertari “Al Margen” (C/ Palma, 3)
Divendres 19 desembre: 
18h30: Xerrada-debat "L’eixida és revolucionària” amb treballador representant de la fàbrica autogestionada VIO.ME (Grècia), Eduardo Romero (Cambalache) i José Luis Carretero (Advocat i escriptor). Modera: Emilio Justicia (Militant CGT)
21h30: Festa llibertària en el local de CGT. Av. del Cid, 154-València



Concentració Divendres 12 Desembre


martes, 9 de diciembre de 2014

Denuncia de les TDT davant la Secretaría Autonòmica de Comunicació. Divendres 12 de Desembre 11:00 hores

Com al mes de Maig, el Grup Compromís torna a demanar la col.laboració de tots el treballadors de RTVV per a presentar denuncies contra les TDT que incompleixen la llei, davant la Secretaría Autonòmica de Comunicació.




En eixa ocasió, la resposta que ens varen donar no ens va satisfacer, va ser una contestació en la qual la Generalitat el.ludia les seus responsabilitats, per la qual cosa en este segon escrit intentarem anar més enllà i exigir-li responsabilitats.

Hi ha presparats dos models, un per als treballadors que presentaren al seu día la primera denùncia i que rebérem resposta (FORMA A). Hem de reomplir el doc amb les nostres dades, la data de la resposta i el número de registre. Ho teniu tot a la resposta que vàrem rebre. Es diferent la de cadascú, per aixó vos heu de mirar el paper que vàreu rebre.

El document anomenat (FORMA B) és per als qui no denunciarem en aquell moment i volen unir-se ara.

El més pràctic és que ho porteu preparat i imprès. Per si de cas, portarem impresos dels dos tipus per qui en necessite.

La cita prèvia és divendres 12 de Desembre a les 10.30 hores a la cafeteria la Bona Estrella que està en la plaça de Manises, just davant del Palau de la Generalitat. Per qui vulga anar directament, a les 11 hores al carrer en Bou.


Si necessiteu alguna aclaració, no dubteu en possar-vos en contacte amb nosaltres.

Salut!!!