lunes, 30 de abril de 2012

1r de Maig: tots al carrer!

Demà 1r de Maig, els treballadors de Radiotelevisió Valenciana tenim una cita al carrer. No només per a defensar els nostres llocs de treball, la nostra televisió pública que garanteixca el futur de la nostra empresa, sino també el futur de la nostra societat. El govern del PP, tant a l'Estat espanyol com al País Valencià, està desmantellant amb l'excusa de la crisi, tot el sector públic: la sanitat i l'educació que haurien de ser intocables. Toto aixó a més de les pujades d'impostos fetes i les que tenen previstes. Davant d'aquestes agresions el treballadorn no podem quedar-nos quiets i hem de manifestar el nostre rebutj. Per aixo, enguany més que mai, hem d'eixir al carrer per a protestar contra les retallades als nostres drtes i en defensa dels nostres llócs de treball perque ELS TREBALLADORS NO SOM ELS CULPABLES!


viernes, 27 de abril de 2012

Villaescusa i el sexe dels àngels

Mentre els que el van posar com a Director General de RTVV estan desmuntant la televisió dels valencians i pretenen tirar al carrer a centenars de treballadors, José Vicente Villaescusa dedica el seu temps a debatre sobre el sexe dels àngels. El juego de nunca acabar es titula l'article que ha publicat avui en el diari Levante i que, després de llegir un parell de vegades, sincerament som incapaces de resumir de que parla.

Més li valdria al que va ser Director General quan el Partit Popular va intentar privatitzar-la (i un dels que ha colaborat en afonarla), parlar de coses que interessen als treballadors i deixar-se d'escriure chorrades.





Lluis Motes: ¿quién sabe donde?

Hui divendres 27 d'abril Lluis Motes tampoc ha acudit al seu lloc de treball en tot el dia. L'absència d'ahir podríem entendre-la perquè potser va necessitar més entrades per al partit (ja se sap, algun compromís d'última hora) i va haver de tornar a passar per les taquilles de Mestalla (en hores de treball?). Potser avui està dolgut pel resultat del encontre i està ofegant les seues penes eixint a navegar com a bon llop de mar que és. 

La veritat és que ens preocupa la seua absència, perquè si tenim en compte que el dilluns és vespra de festa, sembla poc probable que li vegem pel seu despatx.... Prometem que si el dimecres tampoc li veiem per Burjassot cridarem a Paco Lobatón a veure si ens pot tirar una mà......



Lola Johnson, ex-directora de Canal 9, y el aeropuerto de Castellón

A Lola Johnson, consellera de Turismo y ex-directora de Canal 9, se le traba la lengua y se pone nerviosa explicando el modelo del gestión del aeropuerto de Castellón ante las preguntas de Juanjo Millás y Gemma Nierga. Es decir, trata de justificar sin mucho éxito lo injustificable. En manos de esta mujer estuvimos durante mucho tiempo los trabajadores de Radiotelevisión Valenciana y hay quien dice que ésta es una de las ideólogas del ERE que planea la Generalitat sobre nuestra empresa. Ella fué, no lo olvidemos, una de las gestoras de esta casa.

Inpagable también la intervención de un furibundo Ripollés defendiendo a la consellera.... y al Régimen.

La grabación pertenece al programa de la SER La Ventana es del pasado viernes 20 de Abril y aunque sea algo larga, vale la pena escucharlo hasta el final.

http://sdmedia.cadenaser.com/cadenaser/podcast/audios/cadenaser_laventana_20120420csrcsrnac_16_Aes.mp3

Manifestació del 1r de Maig

CGT en RTVV i el Comité d'Empresa vos convoquem a la manifestació que tindrà lloc el pròxim 1 de maig. Hem quedat a les 11'00 h. a "Las Añadas de España". És important que acudim tots amb els nostres jupetins per fer-nos visibles i mostrar el nostre rebuig al brutal ERO que el govern valencià va a fer a RTVV.
També vos comuniquem que anem a celebrar assembles la pròxima setmana. A Burjassot serà el dijous 3 de maig al garatge d'Unitats Mòbils a les 10:00 del matí. A Ràdio 9 dijous 3 de maig a les 15:00 hores. A Castelló divendres 4 de maig a les 10:00h i a Alacant divendres 4 de maig a les 11:15h. Pots plantejar els dubtes que tingues i proposar mobilitzacions. ¡¡¡Vos esperem!!!

A Laponia

Sobrecogedor vídeo.... Después del mal cuerpo que se te queda tras verlo sólo se te puede ocurrir decirles que a Laponia se va a ir a trabajar su puta madre...



A Laponia... from Köngäs on Vimeo.

miércoles, 25 de abril de 2012

Sortir del llit cada matí. Esperança Camps


Excelent article de la companya Esperança Camps publicat hui a la seua web que reflecteix molt bé alló que molts pensem...

Sortir del llit cada matí

Hi ha una bufanda del Barça tirada al sofà i un got d’aigua a mig beure damunt la taula. Al costat, el diari d’ahir està obert per la pàgina on el conseller d’economia anuncia que l’ERO que preparen a la meua empresa pot arribar a les 1.200 persones. Entr a la cuina i arreu el colacao i l’entrepà per na Júlia abans d’anar a despertar-la. Em faig el cafè amb llet i encenc l’Ipad. Faig un tuit on dic que cada dia hi ha menys motius per sortir del llit, però que aquí estem, intentant que la llosa no en ens esclafi. Un dels motius entra a la cuina descalça, amb cara de son, amb tots els cabells embullats i amb poques paraules. Es beu el colacao amb monosíl·labs i corre a vestir-se. Avui no he encès la ràdio. No vull que em recordin l’amarga derrota del Barça d’anit. No vull que m’expliquin més casos de corrupció a les depuradores, ni vull sentir una consellera defensant els beneficis de les retallades en educació, ni com acusa els mestres d’insolidaris perquè molts dels pares dels seus alumnes estan a l’atur i es poden sentir ofesos el dia que els ensenyants faran vaga. Na Júlia se’n va a escola, li don un bes Em pos les sabates i la roba d’anar a caminar i me’n vaig a la platja.
El sol em pega a la cara. M’agrada. Em pos l’ipod en posició aleatòria. Em creu amb la mateixa gent de cada dia. La jove de la gorra de Nike que passeja un ca blanc. Els dos homes de la samarreta de tirants i la pell cremada. La dona major que camina amb una crossa. Pens que potser ella serà una de les persones que haurà d’esperar sis mesos a que li retornin els doblers si gasta més de 10 ó 18 euros al mes en medecines, o que si es trenca l’altre maluc haurà de pagar per la pròtesi. A aquestes edats, mig any és una eternitat, i una norma així em sembla un exercici de crueltat innecessària. Es veu que aquesta, la de fer mal als indefensos, és la verge que avui tocava tirar per a calmar a la fera. Anit un metge explicava per la ràdio que no donar assistència sanitària als immigrants ens farà retrocedir molts anys en el benestar sanitari, i que és gràcies a aquesta cobertura que s’han extingit o controlat molt les malalties infeccioses com ara la tuberculosi. Cada vegada camin més ràpid i continui creuant-me amb coneguts, com la dona jove i fibrosa que mentre corre a un bon pas empeny el cotxet amb el seu fillet de mesos. Hi ha l’artista que ha fet un castell d’arena gegant al costat d’un Bob Esponja que fa por. Espera que algú li doni una moneda. Torn pensar en la derrota del Barça però em ve al cap la veu insuportable del ministre que ahir va defensar els pressupostos de l’estat al congrés dels diputats. Aquell home que quan estava a l’oposició feia tot el possible perquè la crisi fos llarga i profunda i fes caure el govern, i ara que és al govern, sincerament, no sé què fa a banda de dir paraules ofensives contra tothom.
Arrib a casa i la meua filla major em demana si la puc dur en cotxe a la universitat, que s’ha adormit i té una pràctica. Una dutxa ràpida i cap a Burjassot. La vida és capriciosa, ella ha inaugurat l’edifici de la facultat d’enginyeria que està just davant de l’edifici de Canal 9. Jo vaig inaugurar la ràdio i ara estic a la tele. Molts diumenges, quan acab la setmana, pens que és una broma del destí i que ella ha començat a xafar aquest terreny quan jo estic a punt de deixar d’anar-hi. Al cotxe tampoc no posam la ràdio. Pau Alabajos ens distrau durant el viatge i anam comentant les lletres de les cançons, l’especulació, les guerres, la manipulació, els records d’aquest amor que et deixa una petja inesborrable. De tornada vaig a l’estudi i em pos a escriure aquest post molt llarg i molt carregat de mala llet, de desànim, de preocupació.
Faig un esforç molt gran per alçar-me cada dia, per posar bona cara a uns i a altres, per no vomitar quan veig que hi ha molta gent que ha malbarat els recursos i ara ens demana a tots que ens estrenyem el cinturó. No demanen perdó, no se’n van. No diuen, ho hem fet malament, no n’hem sabut més, teníem molts compromisos, som ambiciosos i avariciosos i hem omplert les nostres butxaques i les dels nostres amics amb diners que no eren nostres, demanem perdó i volem pagar pel que hem fet, i ara fem eleccions, o un govern de consens i intentam sortir d’aquí sense fer mal als més febles, sense retallar els drets dels ciutadans, sense despatxar milers de treballadors, respectant la dignitat de les persones. I mentre aquesta gent no digui això i no se’n vagi i continui fent-nos mal, cada vegada ho tindré pitjor per viure amb alegria, perquè hi ha moments que pens que sí, que la llosa és inevitable.

Lluis Motes, seguidor del Valencia CF.... ¿en horas de trabajo?

La imagen en sí no tiene mayor importancia. Se trata de un aficionado del Valencia que acude a Mestalla a retirar las entradas para el partido del jueves, y así lo reflejó La 1 en sus dos ediciones del Telediario el pasado  lunes 23 de abril.

No tendría mayor importancia si no fuera porque el individuo en cuestión es Lluis Motes, ex-jefe de Informativos, ex-director de Radio 9 y actualmente no se sabe qué, pero cobrando un gran sueldo en su retiro dorado. A esas horas se le debía suponer trabajando.... o al menos en su puesto de trabajo.

No tendría mayor importancia si no fuera porque esta persona en cuestión no se caracteriza últimamente por pasar muchas horas en su puesto de trabajo. Ni siquiera las mínimas, a tenor de que su despacho está casi siempre cerrado.

No tendría mayor importancia si no fuera porque estamos a las puertas de un ERE que va a tirar a centenares de trabajadores a la calle, trabajadores que cumplen con su trabajo, y que lo hacen por bastantes veces menos sueldo del que cobra él.

Esperamos que esta circunstancia sea tenida en cuenta por los abogados de Garrigues, por la empresa y por el conseller Císcar como sugerencia a la hora de saber donde se puede recortar dinero. Mucho dinero en sueldos....



Aquí puedes ver la noticia completa. Comienza aproximadamente a las 01::00:08 horas.


martes, 24 de abril de 2012

Reintegrament de la vaga de Falles

Et recordem que fins a finals de mes pots recuperar els diners que et varen descomptar de la vaga parcial els díes 18 i 19 de març. Com recordarás, el Comité d'empresa va arreplegar els donatius dels treballadors per compensar els decomptes dels que feren vaga en Falles. Com que eixos descomptes ja s'han aplicat en la nòmina de març, és el moment de complir la promesa.

El Comité va decidir que fora la Secretaria del Comité la que es fera càrreg dels tràmits de la manera que apareix en la nota adjunta. Pero tampoc hi hauria problema si algun afiliat vol donar la informació directament a cada secció sindical.



"Si vas fer vaga en les passades Falles i vols recuperar els diners que t’han descomptat, ara és el moment. Passa’t per la secretaria del Comité d’Empresa (secció sindical de la UGT) amb la nòmina de març i prendrem nota. A finals de mes, farem el repartiment segons les peticions rebudes i les quantitats ingressades pels companys que no pogueren fer vaga.
Una altra possibilitat, sobretot si treballes a Castelló, Alacant, Madrid  o Ràdio 9-València és enviar un mail a la direcció ugt@rtvv.es adjuntant la nòmina escanejada. Et garantim que la destruirem només prendrem nota del nom i la quantitat a tornar.
Si vols renunciar al reintegrament per ajudar a sufragar les despeses que està tenint el Comité en la lluita contra l’ERO, t’agrairíem que ens ho digueres també. En tot cas, l'1 de maig considerarem que tot aquell que no haja reclamat els diners ha renunciat a ells a favor del Comité.
Moltes gràcies i a continuar defensant els nostres drets.

El Comité d’Empresa de RTVV"

domingo, 22 de abril de 2012

La televisión es nuestra. Ramón Cotarelo


Interesante artículo publicado en Público sobre el modelo de televisión que quiere el PP.
Ramón Cotarelo
Catedrático de Ciencias Políticas
Quien controla los medios controla lo que la gente piensa porque determina aquello de lo que habla, Los medios imponen la agenda en unos sistemas democráticos que son “democracias de audiencia” y, al imponer la agenda, la encuadran de forma que también imponen un determinado punto de vista, una ideología. La ideología es el producto que venden los medios y, a través de ella, el apoyo o la crítica a los poderes en plaza.
La derecha que ha ocupado prácticamente todos los intersticios del poder desde el 20-N, conoce esta doctrina mediática y la aplica a ojos cerrados: el control de los medios debe ser absoluto, sin fisuras, como el de cualquier otro aparato del Estado, sea represivo o ideológico. Sólo de este modo, combinando sabiamente la represión con el adoctrinamiento, cabe conseguir la resignación y la conformidad de la gente con una política  autoritaria, agresiva, de tajos (más que recortes) de derechos económicos y sociales y de restricción de libertades civiles. Todo ello administrado en nombre de las excepcionalidad de la crisis pero motivado en el fondo por una ideología que apenas oculta su naturaleza nacional católica y nostálgica de la dictadura y el franquismo.
La virulenta reacción conservadora, apoyada en una mayoría absoluta que convierte en irrelevante cualquier oposición, no está dispuesta a debatir nada de sus propósitos de gobierno, por lo demás todos ellos improvisados bajo el criterio general de cuanto más injustos, mejor. No pacta nada. No negocia nada. No le hace falta y ni siquiera cree necesario disimularlo. Y menos que nada en el campo de los medios en el que las cosas están muy claras.
La Nomenclatura periodística del PP, abundante guardia pretoriana de la derecha, tampoco se anda por las  ramas. ¿Para qué? Comunicadores que han ocupado TeleMadrid y Canal Nou como si fueran fortines y baluartes desde los que cargan sistemáticamente contra la oposición sin darle posibilidad de defenderse, desde los que deforman la realidad, la censuran y mienten sin ningún reparo, se permiten el lujo de tildar de ocupas a unos profesionales de la TVE que, en el corto plazo de vigencia de la Ley de Radio Televisión de 2006 han conseguido hacer una RTVE que era un ejemplo de profesionalidad e imparcialidad. Esto era algo que la derecha, cuyos medios y periodistas son puros mercenarios, no podía tolerar por el miedo a la comparación.
Así que, al entender la política democrática como un sistema de despojos en el que el ganador se lo lleva todo, ni siquiera se molestan en dar verosimilitud a sus críticas que no son tales sino meros insultos proferidos desde la inferioridad intelectual. Se llama cualquier cosa a los profesionales de la TVE, ocupas o lo que sea, porque, en definitiva, lo importante no es tener razón o no, manejar o no datos o informaciones sino que el jefe tenga el poder y pueda manejarlo contundentemente, mediante decreto-ley para imponer un discurso, un pensamiento, un punto de vista, apoyado en la combatividad de los mercenarios ideológicos.
La decisión de consejo de ministros de reformar por decreto la Ley vigente de Radio y Televisión sustrae el nombramiento del presidente a la fiscalización del Parlamento y lo convierte en una designación digital de un comisario político que dé garantías de hacer del medio un altavoz del poder. De todas las medidas antidemocráticas de este gobierno es la más antidemocrática y la más escandalosa. A cambio presenta la ventaja de que, una vez impuesta, se deja sin voz a la oposición pues la televisión pasa a ser la sección de agitación y propaganda del partido, como lo es desde hace años en Madrid y Valencia y la complementaria de facilitar la tarea de selección del responsable. Basta con encontrar al que tenga menos escrúpulos a la hora de mentir.
Porque quien trata de controlar los medios de comunicación es porque quiere mentir.

viernes, 20 de abril de 2012

La televisión que el P.P. quiere

Esta tarde el Gobierno central ha hecho público que podrá imponer el nuevo presidente de RTVE por medio de un real decreto que suprime la necesidad de que sea respaldado por dos tercios del Congreso. Quizás el modelo de televisión imparcial que quieren exportar es Canal 9.....

Viene bien echar un vistazo a lo que decía hace unos meses Dolores de Cospedal sobre la televisión pública. Por cierto, el Gobierno también ha abierto hoy la puerta a la privatización de las televisiones públicas. Apañados estamos!

Visita a Garrigues

Foto Europa Press

Ahir a la vesprada, una cinquantena de treballadors es van concentrar en la porta del despatx de Garrigues, l'empresa liquidadora que va a dur a terme l'ERO de RTVV. Prèviament, una representació del Comitè d'empresa pugarem al despatx i després d'uns intents d'expulsar-nos cridant a la policia, va accedir a reunir-se amb nosaltres un dels socis de l'empresa per espai de quasi mitja hora.

Li vam exposar les nostres reivindicacions i la preocupació pel futur dels nostres llocs de treball. Molt educadament ell ens va dir que no sabia res, que el tema no ho portava ell però que estaven treballant en l'assessorament jurídic. Li vam fer lliurament d'un manifest consensuat pel Comitè on li expliquem que la mala gestió dels gestors de la nostra empresa no pot recaure en els treballadors. Que no pot ser que els directius imputats en casos d'assetjament sexual, d'apropiació indeguda i d'un muntó d'assumptes turbis, es legitimen per a fer caure sobre els treballadors la seua nefasta gestió.

Ens va emplaçar a facilitar-nos la informació que puga i a estar en contacte amb nosaltres per a seguir escoltant-nos. Per descomptat del famós informe Price-Waterhouse no sabia tampoc res. Potser siga una llegenda urbana, encara que els 180.000 euros de l'ala que li van cobrar als nostres gestors si que van ser reals...

Una vegada al carrer coincidirem amb els treballadors de l'EMT de València que també estan en lluita pels seus llocs de treball, ja que tenen sobre els seus caps una privatització, i ens unirem per a reivindicar junts la nefasta política de retallades que estan plantejant els nostres governants.

Li prenem la paraula al responsable de Garrigues i estarem pendents del tema; ara ja sabem on viuen.

miércoles, 18 de abril de 2012

LA PLATAFORMA SI A RTVV DEMANA EL SUPORT DE LA UNIVERSITAT D’ALACANT A LA DEFENSA DE RTVV


La plataforma ciutadana Sí a RTVV, la nostra ha iniciat amb el rector de la Universitat d’Alacant, Ignacio Jiménez Raneda, una sèrie de reunions amb les universitats valencianes per a demanar-los el suport a la defensa d’una RTVV en valencià, de qualitat i que faça el seu paper de servei públic fonamental per als valencians, i com a motor de la industria audiovisual valenciana.
Els membres de la plataforma Manuel Alcaraz, professor de Dret Constitucional, i Vicent Mifsud, president del Comité d’Empresa, li han explicat al rector de la Universitat d’Alacant, la necessitat que la reforma legislativa de RTVV garantisca el seu caràcter públic i els principis fundacionals de promoció de la llengua i la cultura pròpies dels valencians, així com de manteniment del patrimoni audiovisual valencià. A més han reclamat que es mantinguen els llocs de treball de RTVV mentre no es determine el model de radiotelevisió que es vol dur a terme.
En eixe sentit li han demanat al rector l’adhesió de la Universitat d’Alacant a la Declaració de Burjassot en defensa de la RTVV pública, i que es trasllade eixe suport a la Generalitat Valenciana. El rector ha mostrat la seua sintonia amb les reclamacions de la plataforma i ha anunciat que buscarà una posició conjunta amb la resta d’universitats valencianes. La plataforma té previstes reunions els pròxims dies amb la resta d’universitats valencianes i altres institucions, formacions polítiques i moviments socials.

Demà dijous 19 doble concentració i alguna coseta més

Demà dijous els treballadors de RTVV tenim doble concentració. A les 10:00 i com es costum ultimament, concentració als centres de treball per a manifestar la nostra oposició a l'ERO que prepara l'empresa. I a les 18:00 hem d'acudir tots a les portes del despatx dels advocats de Garrigues que van a se els "liquidadors" de la desfeta que pretenen fer amb nosaltres. Volem manifestar-los que qualsevol treball es millor que viure de acomiadar gent al carrer a "tanto el kilo" i que estan jugant amb el futur de centenars de families sent còmplices de la direcció de l'empresa. Vos recomanem que acudiu amb els vostres "petos y pitos" per a fer patent el nostre rebutj al centre de la ciutat i per a recordar-los que el que viu de la carrnya reb el nom de carronyer.

Seria interessant que li pegareu una ullada a aquestos dos enllaços. El primer és la Memoria de Responsabilidad Social del año 2011 de Garrigues, on entre altres coses es parla de compromís amb el Medi ambient, beques per a joves, compromís amb la societat.....


El segon és una notícia de gener en la qual la jutge del cas dels EROs de Andalucía, Mercedes Alaya, "acusa a un dels majors bufets del país, Garrigues. Dos lletrats seus, José Miguel Caballero i Juan Antonio López, han resultat imputats per la seua “activa” intervenció en tot el procés de negociació i tramitació de l'ERO de l'empresa Acyco".


Com podeu comprovar, una joieta d'empresa.............




martes, 3 de abril de 2012

El Consell Valencià de Cultura i el Comité Econòmic i Social ens donen la raó

Ahir es feren públics els informes sobre la reforma de la Llei de Creació de RTVV tant el Consell Valencià de Cultura com el Comité Econòmic i Social i les seues conclusions no poden ser més positives per al futur de la nostra televisió. En ambdues casos, els dos órgans coincideixen en la defensa de la Radiotelevisió Valencia com un servei públic i de defensa de la nostra llengua. A més, el CVC indica en el seu inform que s'han de definir les necessitats de personal abans d'acometer la reforma de la Llei. En definitiva, tot el món ens dona la raó. No més falta que els que ens governen prengan bona nota de alló que diuen els que entenen d'estes coses.

domingo, 1 de abril de 2012

Represaliado por ir a la huelga.

Molt d'anim, Vicent. Ningú et llevará la raó.
EL PAIS. 01/04/12
El periodista Vicent Grau (Abarán, Murcia, 1962) no dirigirá el carrusel del próximo jueves en la vuelta de los cuartos de final de la Liga Europa: el Valencia debe remontar un 2-1 del AZ Alkmaar holandés. Tampoco presentó el choque de ida, en Holanda, el pasado jueves día 29, coincidiendo con la huelga general en España contra la reforma laboral. En ambos casos, la dirección de Ràdio Nou lo ha apartado alegando que necesitaba “descansar” para que sea otro compañero, Carles Baixauli, quien presente el programa Punt a Punt. Grau apoyó el pasado día 18 la huelga de los trabajadores de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) contra el ERE que prepara la empresa.
El día antes de San José y durante la retransmisión del partido de baloncesto entre el Lucentum de Alicante y el Lagun Aro, Vicent Grau, que ha presentado el Punt a Punt en dos épocas durante ocho temporadas, interrumpió los comentarios del encuentro con el siguiente mensaje: “Con el derecho que me otorga la Constitución española y el real decreto de ley 17/1977, desde este momento y hasta las tres de la tarde, secundo la huelga convocada por el comité de empresa de RTVV. Lo hago en defensa de nuestros puestos de trabajo por el expediente de regulación de empleo, y os doy las gracias por vuestra comprensión y solidaridad”. En esos momentos, los trabajadores de RTVV concentrados en la Plaça del Ajuntament, de Valencia, irrumpieron en una ovación por lo que entendía como “un acto de dignidad y reivindicación laboral solidaria”.
La empresa alega que quiere hacer rotaciones entre los presentadores
Requerido por el este periódico, el subdirector de Ràdio Nou, Vicente Oliver, exredactor del periódico Levante, se negó a “hacer declaraciones” rechazando que se tratara de una represalia contra Grau, que sigue de momento conduciendo el Punt a Punt durante las jornadas del fin de semana. Oliver instó a El PAÍS a dirigirse al “departamento de comunicación” de RTVV. Y según este gabinete, la decisión de apartar a Grau ya se había tomado “con antelación”. “No hay fantasmas, sino que se va rotando a la gente. Hay cinco personas que lo están haciendo y Grau va a dirigir el derbi de mañana [el Valencia-Levante]”. Las rotaciones, sin embargo, son nuevas, puesto que Grau había presentado también los partidos de las anteriores eliminatorias de la Liga Europa.
De los cerca de 15 redactores de la sección de Deportes de Ràdio Nou, solo Grau y Alex Sanjaime, los únicos con contrato fijo, se sumaron a la huelga del día 18. A los dos les dio el subdirector descanso el día 29. Grau ya sabe que no dirigirá el Punt a Punt la temporada que viene. La dignidad tiene un precio.