lunes, 30 de enero de 2012

La oposición critica la compra por TVV de tres reportajes por 200.000 euros

EL PAÍS. 30 de Enero de 2012



Los partidos de la oposición han denunciado hoy que Televisión Valenciana (TVV) ha comprado tres reportajes por 200.000 euros a una productora relacionada con el director de antena de RTVV, y han anunciado varias iniciativas parlamentarias para que se den explicacones sobre esta cuestión.
El diputado socialista Josep Moreno ha exigido en un comunicado que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, explique por qué se han gastado "200.000 euros en tres reportajes que se vendieron a RTVV a un precio desmesuradamente alto", uno de ellos referido al juez Garzón que tuvo una audiencia "del 3'3%".
Moreno ha pedido al Consell que facilite los contratos entre RTVV y la Productora Triskel Audiovisual, y explique si "la contratación de los vídeos se produjo por parte de altos directivos del ente público que ahora están encargados de ejecutar el ERE", pues el que "un directivo de la cadena pueda llegar a autoadjudicarse contratos por valor de cientos de miles de euros es de una extrema gravedad".
Además, ha dicho que pedirá la comparecencia urgente del vicepresidente del Consell, José Císcar, en Les Corts Valencianes para explicar estas contrataciones, y ha criticado "la opacidad y falta de transparencia del Gobierno de Fabra en la RTVV".
Uno de los vídeo era sobre Garzón y obtuvo una audiencia muy baja
El portavoz de Compromís en Les Corts, Enric Morera, ha pedido la comparecencia del director general de RTVV, José López Jaraba, para que explique "cómo es posible que un ente con una deuda tan elevada compre unos reportajes lamentables a 200.000 euros justamente a una empresa propiedad del director de antena de RTVV, Fernando Quintela".
Para Morera, "no es comprensible que en un ente donde se proyecta un ERE para despedir a trabajadores y donde existe una deuda brutal, se puedan pagar esas barbaridades de dinero por unos reportajes de baja calidad y con una carga ideológica muy fuerte".

"Muy sospechosa"

El consejero de Esquerra Unida en el consejo de administración de RTVV, Guillermo Sampedro, ha calificado de "muy sospechosa" esta compra, pues el domicilio social de la productora que ha elaborado los reportajes es el mismo que el de otra que es "propiedad de Fernando Quintela, actual director de Antena de RTVV y fichaje propio de Jaraba".
Para Sampedro, "la vinculación" entre Quintela y la productora que ha vendido estos reportajes "parece demostrada, así que alguien tendrá que dar explicaciones y, de confirmarse estos vínculos, Quintela tendrá que dimitir".
Por su parte, fuentes de la dirección de Canal 9 han indicado a EFE que no tienen nada que decir sobre esta cuestión, y que el director general comparecerá ante la comisión de control de RTVV de Les Corts cuando sea citado.

domingo, 29 de enero de 2012

Declaració de Burjassot

Dissabte passat la Plataforma ciutadana en defensa de la Radiotelevisió Valenciana va celebrar la seua segona reunió de la qual va eixir el manifest inicial que ha d'asseure les bases per a un model de televisió pública, en valencià, de qualitat en la qual no sobra cap treballador.

La plataforma porta el nom de RTVV SI, LA NOSTRA i aquest primer manifest ha sigut batejat com a DECLARACIÓ DE BURJASSOT ja que en aquesta població valenciana es va decidir fa anys que es situara la seu del C.P.P. i aquell esperit d'una televisió d'i per a tots els valencians ha de seguir viu.

Aquesta plataforma ciutadana està integrada a més de per els sindicats de classe de Radiotelevisió Valenciana, per productors audiovisuals valencians, realitzadors, estudis de doblatge, Escola Valenciana, associacions ciutadanes... i es pretén fer extensiu aquest manifest a tota la societat valenciana perquè se sumeixen en la defensa d'una RADIOTELEVISIÓ COM UN SERVEI PÚBLIC FONAMENTAL, EN VALENCIÀ I DE QUALITAT.

Açi pots llegir sencer el manifest RTVV SI, LA NOSTRA

viernes, 27 de enero de 2012

Moltes gracies a tots! Videos de la mani del 26-G

Moltes gràcies a tots per la masiva participació en la manifestació d'ahir 26-G. Vora 1000 treballadors, familiars i amics inclosos, ens concentrarem per a dir-li als directius i als polítics una vegada més que ELS TREBALLADORS NO SOM ELS CULPABLES i en contra de les retallades del Govern. Eixe i no altre es el camí. Segur que ho aconseguim.

Video de la manifestació a València (1)

Vídeo de la manifestació a València (2)


Vídeo de la manifestació a València (3)

Que se mueran los feos. Blog de Teresa Díez

Interesante post publicado en el blog de Teresa Díez.

jueves, 26 de enero de 2012

L'empresa torna a negar l'informe Price

Com si es tractara de l'anell de Frodo o de la fórmula de la Coca Cola, l'empresa torna a negar-nos l'informe de Price Waterhouse, no solament a nosaltres sinó a la mateixa Inspecció de Treball. En l'acte que ha tingut lloc aquest matí a instàncies de les denúncies presentades per Intersindical, CC OO i CGT ha tornat a amagar-se en la vaga excusa que és un document intern de treball i que no té obligació de facilitar-li-ho als representants dels treballadors. Recordem que l'article 64 de l'Estatut dels Treballadors diu que: El comitè d'empresa tindrà dret a ser informat i consultat per l'empresari sobre aquelles qüestions que puguen afectar als treballadors, així com sobre la situació de l'empresa i l'evolució de l'ocupació en la mateixa, en els termes previstos en aquest article. 

Aquest informe fa referència al futur de la nostra empresa com li ha fet saber la inspectora i ens ha reconegut al representants sindicals, però no pot obligar-li a donar-nos-ho i per açò ens ha remès al Jutjat de lo Social per a aconseguir-ho. Açò demostra, una vegada més, en mans de qui estem i quin és el seu talant negociador.

El que si ha fet la inspectora és donar-li 15 dies a l'empresa perquè ens facilite la informació econòmica a la qual li obliga el citat article 64. Recordem que fa anys que l'empresa no facilita eixos dades, segons ha dit, "per un descuit".

miércoles, 25 de enero de 2012

Informe de situació i propostes de futur per a la Radiotelevisió Valenciana

Per a arribar a un ERO la situació d'una empresa ha de ser per definició catastròfica. Això sembla passar en RTVV. Abans de parlar d'un ERO caldrà parlar de moltes coses, perquè si el motiu és econòmic, caldria parlar del que ara es malgasta, per example, en el lloguer dels despatxos de la Gran Via, el balafiament del lloguer del sòl del centre territorial d'Alacant, la mala gestió dels drets del futbol, en que i per a què s'han gastat els diners que es deu, de la poca transparència en matèria de contractació, de la F1, del Papa... En definitiva, de la mala gestió dels nostres directius. S'han ja gastat molts bits digitals per a demostrar-ho, no cal insistir. Teclegen RTVV en Google i veuran. Ara, els directius intenten ocultar la seua lamentable gestió en una suposada reestructuració en què els que primer paguen són els treballadors amb els seus llocs de treball i la pèrdua dels seus drets. Treballadors que no han viscut per damunt de les seues possibilitats, que tenen la culpa de ser impecables i puntuals perquè la televisió i la ràdio públiques (tres canals de TV, dos de ràdio i un portal multimèdia) emeten programes 24 hores al dia els 365 dies de l'any.

Abans d'un ERO caldria vore qui no ha fet el seu treball. En una televisió pública els actors que intervenen perquè siga possible no són només els directius i treballadors. Eels polítics tenen també un treball fonamental amb la seua labor legislativa i de control. Han fet el seu treball els polítics per a que la televisió siga viable? L'anàlisi de la legislació i el seu desenvolupament ens podria donar llum sobre este tema. I al fer-ho no s’en adonem que en les lleis valencianes en matèria de comunicació hi ha molta xarrameca de cara a la galeria i molt poc desenvolupament. La major part de les lleis que regixen el funcionament, control democràtic, i independència de RTVV, com el Consell Audiovisual de la Comunitat Valenciana, el Consell Assessor i el Comité de Redacció, no es complixen o no han sigut desenvolupades. El Govern Valencià i RTVV porten un retard supí en matèria legislativa respecte a la resta de televisions públiques espanyoles, almenys amb les històriques, a causa de la paràlisi de Govern de Camps/Fabra i la CATASTRÒFICA GESTIÓ I INEFICÀCIA dels òrgans de govern de la nostra RTVV.

Mentres altres televisions públiques ja van canviar les seues empreses a corporacions, van subscriure un Mandat Marco i més d'un CONTRACTE PROGRAMA, els nostres volguts governants valencians volen començar la casa per la teulada. Plantegen, precipitadament i sense reflexió, un avantprojecte de Llei de RTVV, sense cap dubte antidemocràtic perquè elimina tota fórmula de control per part de la ciutadania i els professionals, i ens planten un ERO assassí abans de complir les seues obligacions No serà que no poden complir-les, o volen llevar del mig a allò que els incomoda, els ruboritza o no randa amb els seus objectius partidistes? Què han estat fent tots estos anys? Abans d'un ERO deurien assentar-se unes bases sòlides del sector audiovisual valencià i de la nova RTVV, per a la qual cosa deurien posar-se en marxa els mecanismes de control democràtic que els nostres polítics no han sigut capaços de desenvolupar en estos 20 anys. Si els directius han fracassat en la gestió i els polítics només han volgut utilitzar la RTVV en benefici propi, la base més sòlida, honrada i que millor han fet el seu treball durant tots estos anys són precisament els treballadors. CGT, i els altres sindicats de classe, porten anys denunciant la nefasta gestió i advertint a la societat valenciana. Per això companys, el cap ben alt, la consciència tranquil·la i el pit fora per a reivindicar una televisió pública, de qualitat i en valencià (mai hem deixat de fer-ho) i EXIGIR EL MANTENIMENT DE TOTS I CADA UN DELS NOSTRES LLOCS DE TREBALL

SS CGT-RTVV

Si vols llegir més, puntxa açí


martes, 24 de enero de 2012

Reunión del grup socialista amb el Comité de Empresa

Aquest matí, els membres del Comité d'Empresa ens hem reunit amb Josep Moreno, portaveu de la comissió de RTVV en les Corts pel grup socialista. Moreno ens ha donat el seu suport i ha mostrat l'oposició del seu grup a l'ERO que té previst presentar l'empresa. Hem coincidit en que un altre model de televisió és possible abans de realitzar acomiadaments massius de treballadors. Un model que assegure la pluralitat informativa i el foment i ús del valencià, la qual cosa garantiria els nostres llocs de treball. També ens ha manifestat el que ja sabíem: la poca disposició que té el govern valencià a dialogar i arribar a acords. No obstant això, ens ha animat a continuar lluitant i a continuar barallant per un model de televisió que sí que han aplicat altres autonomies i que és possible. 

La següent cita on hem d'expressar el nostre rebuig a l'ERO i als retalls del govern és la manifestació de dijous que ve 26 a les 18:30 hores. Aquest es el cartell. No hem de faltar cap!


jueves, 19 de enero de 2012

Exit de les concentracions a RTVV





Este matí s'han realitzat concentracions en els diferents centres de treball del grup RTVV convocats pel Comité d'Empresa, i en tots ells podem qualificar les mateixes d'un complet èxit. A Burjassot han sigut 400 les persones que han acudit a l'acte i que a l'acabar han recorregut les dos primeres plantes de l'edifici al crit de guerra: Jaraba dimissió! 

També en el Centre de Producció d'Alacant hi ha hagut una alta participació. El següent acte serà el dijous 26 on repetirem la concentració al matí per a continuar amb la manifestació de la vesprada, on hem d'estar tots. 

Anem pel camí correcte, la gent està recolzant les mobilitzacions i així hem de seguir per a demostrar-li a l'empresa i als gestors que la han portada a a la ruïna, que els treballadors defensarem els nostres llocs de treball fins al final i que no anem a quedar-nos quiets. 

També este mateix matí s'ha reunit per primera vegada el grup de treball encarregat de preparar la  manifestació del dia 26 on estan representats tots els sindicats. Si vols col·laborar pots acostar-te a les seccions sindicals i posar-te en contacte amb ells. Si ho prefereixes pots aportar les teues idees al compte de correu que hem creat conjuntament: rtvvsi@gmail.com 

Tota ajuda és benvinguda. Recorda que com déiem en la nostra campanya: ARA O MAI. 

Gràcies a tots i molt anime! La lluita continua!

Editorial de la Cartelera Turia

miércoles, 18 de enero de 2012

Demà 19 de Gener Concentració convocada pel Comité

Demà dijous, et convidem a participar en la concentració convocada pel Comité de Empresa contra l'ERO i les retallades en el sector públic. Será a la esplanada de entrada del C.P.P. de Burjassot a les 10:00 hores..

Volem convidar-te també a que ens faces arrivar les teues propostes, els lemes i totes aquelles idees que se t'ocurrisquen per a defensar el nostres llocs de treball i una Radiotelevisió Valencia viable i de qualitat. Hem obert un compte de correu conjunt amb altres sindicats on podrás fer-nos arrivar tot el que vullgues.

Esperem la teua participació a la adreça: rtvvsi@gmail.com

lunes, 16 de enero de 2012

Plataforma en defensa de una televisió pública

Dissabte passat i a instàncies del grup Compromís, CGT va participar en una trobada destinat a formar una plataforma comuna per a fer front a la remodelació del grup RTVV prevista pel partit en el poder i que, entre altres coses, planeja fer un ERE. Allí estaven, a més de la resta de sindicats de classe de la nostra empresa, representants de la Universitat, Escola Valenciana, la Unió de Periodistes, productores valencianes i associacions de mon del doblatge. 

Tot i que encara és prompte per a fer una valoració, la idea ens pareix molt destacable, ja que pensem que ja és hora que tots els sectors afectats per la nefasta i malgastadora política del P.P. comencem a unir-nos i a plantejar alternatives sobre la televisió que volem i que ells han sigut incapaços de realitzar en 16 anys de govern. 

El camí serà llarg i difícil però hem de demostrar-li a la societat valenciana que una altra televisió és possible i no passa pel acomiadament massiu de treballadors com pretenen fer-nos creure. Una televisió pública, en valencià i de qualitat és ara més necessària que mai. 

En les pròximes setmanes i a mesura que es vagen assentant les bases de la mateixa, esta plataforma es farà extensiva a la resta de partits polítics i forces de la societat perque donen el seu suport, que passa pel manteniment de tots els llocs de treball de Radiotelevisió Valenciana i per la reactivació del sector audiovisual valencià.

viernes, 13 de enero de 2012

Primera Asamblea y ocupación de la octava planta

Ante todo queremos dar las gracias a todos los trabajadores que habéis acudido de forma masiva a la primera Asamblea convocada por el Comité de Empresa. Ésto y la negativa de la empresa a cedernos el garaje de Unidades Móviles, nos ha obligado a realizarla en la explanada de entrada. Allí el Presidente y la Vicepresidenta del Comité de Empresa  han informado de las acciones a tomar, la dimisión de López Jaraba tal como exigió ayer el Comité en un comunicado, y se ha reclamado el apoyo de todos los trabajadores en las concentraciones y medidas que vamos a tomar para paralizar el ERE.También se ha decidido participar en las movilizaciones contra los recortes en el sector público y laa manifestación del 26 de enero.

Después, un grupo de unos 200 se ha dirigido a la octava planta de una manera espontánea al grito de "Jaraba dimissió" para exigir la dimisión del director general López Jaraba que no se encontraba allí. Tras unos minutos allí, Juan Prefaci, Secretario General, ha recibido a los representantes del Comité de Empresa y le hemos explicado nuestras reivindicaciones que pasan en primer lugar por la paralización del proceso del ERE. Ha sido una reunión de cerca de dos horas en la que hemos conseguido arrancar algún compromiso como que trasladará a la Generalitat nuestra oposición al ERE y la idea de que otra televisión es posible, pero que no tiene que pasar necesariamente por los despidos de personal.

Lo más gratificante ha sido comprobar que los trabajadores estamos unidos y preparados para todo lo que nos puede venir. Ahora más que nunca hay que movilizarse y hacer llegar a todos el mensaje de que es necesaria una Televisión Pública bien gestionada. Y que además, es posible.


jueves, 12 de enero de 2012

El Comité de Empresa rebutja l'ERO


El Comité d'Empresa, en reunió celebrada aquest matí, ha rebutjat l'ERO presentat per l'empresa i exigix que es mantinguen tots els llocs de treball en el comunicat que pots llegir més avall. En ell s'insistix una vegada més en que tant la baixa audiència de les nostres cadenes com la mala gestió que ha culminat amb el saqueig de la nostra empresa, no poden ser mai responsabilitat dels treballadors, sinó dels gestors que porten anys malversant i arrossegant-nos a la situació a què hem arribat. 

CGT subscriu totalment el comunicat i insistix a exigir responsabilitats tant als gestors actuals com als anteriors i recorda el cas de Pedro García (Peter) , l'anterior director general, imputat en la trama Gürtel i acusat presumptament d'apropiar-se d'una gran quantitat de diners amb la visita del Papa. No pot ser que la mala situació econòmica porte a provocar acomiadaments de treballadors mentre que qui s'ha enriquit il·legalment  se'n vaja de rosetes. 

Aquest és el text integre "

El Comité d’Empresa de RTVV expressa el seu total rebuig a l’anunci d’un expedient de regulació d’ocupació (ERO) fet per la direcció i exigeix el manteniment de tots els llocs de treball de les nostres empreses, a més de comprometre’s en la seua defensa.

El Comité d’Empresa recorda que els treballadors de RTVV oferim actualment als ciutadans tres canals de televisió –entre ells l’únic d’informació permanent en valencià que es pot veure a la nostra comunitat– i dos de ràdio, a més de continguts en xarxa.
Els problemes econòmics i la baixa audiència de RTVV no són en cap cas responsabilitat dels treballadors, sinó únicament de la mala gestió dels responsables nomenats pels governs del Partit Popular, la majoria dels quals continuen ocupant els seus càrrecs. Es a ells, i no als treballadors a qui s’ha de demanar responsabilitats. El Comité d’Empresa exigeix la destitució immediata del director general, José López Jaraba, i que la Generalitat investigue la gestió del seu antecessor, Pedro García, i estudie possibles mesures legals contra ell i els directius que han format part del seu equip.
RTVV, a través dels seus mitjans Canal 9 i Ràdio 9,  és actualment  l’única garantia de la presència del valencià, i de la difusió de la cultura i la informació valencianes en la nostra Comunitat i la Generalitat no pot utilitzar la conjuntura econòmica actual per al seu desmantellament, prescindint de la major part dels seus treballadors.
En eixe sentit, el Comité d’Empresa demana que es paralitzen els processos per a dur endavant l’ERO i reitera la seua voluntat de fer una ràdio i una televisió públiques de qualitat, en valencià, amb una gestió eficient a través de l’increment de la producció pròpia i que servisquen al conjunt de la ciutadania.

miércoles, 11 de enero de 2012

Carta abierta a Toni Cantó

Estimado (por decir algo) Toni Cantó:

Probablemente jamás leas esta carta, pero no me preocupa lo más mínimo. Yo tampoco he visto ninguna película tuya, siempre me has parecido un actor mediocre al que ha salvado que eres guapito de cara (aunque no seas mi tipo). A decir verdad si que te he visto actuar en las primeras temporadas de "7 vidas", aquella serie ingeniosa de Telecinco donde interpretabas a un tipo que despertaba después de años en coma como perdido, medio alelado. Ahora me doy cuenta de que no actuabas. Eres así de simple y sólo te comportabas como lo haces en la vida real. 


Porque ¿que podemos pensar de alguien que se alegra de lanzar un misil al edificio de Radiotelevisión Valenciana y que bromea con algo tan grave como las bombas, el terrorismo o nuestros puestos de trabajo? ¿Sabe tu lider espiritual Rosa Díez, ella que tanto defiende a las víctimas, lo que realmente desearías hacer con nuestra televisión?


Quizás todo sea una pataleta porque tus amigos del PP ya no te dan trabajo, con lo bueno que tú has sido. Con lo que hiciste tú por el teatro valenciano, ¿recuerdas? ¡Que tiempos aquellos en que te pagaban tus viajes, dietas incluidas, para ir a ver obras y dirigir el Festival Veo...! Ellos, con los que tan bien hacías "el egipcio" se olvidaron de tí, de tu talento artístico, y te empujaron a la política, un mundo donde seguramente te encontrarás más a gusto, con la gente como tú.


No quiero extenderme más. No mereces ni nuestro desprecio como trabajadores. Nosotros también te queremos y por eso te deseamos lo mejor. Puesto a desear, que un misil como el que nos dedicas te lo metas en el centro de tus posaderas y lo hagas estallar. Quien sabe, quizás así vuelves a recordar después de tantos años ido, como alelado.


Nuestros mejores deseos, Toni.


P.D.: Mi favorito en "7 vidas" era el frutero.





Asambleas Informativas

La Comisión Permanente del Comité de Empresa ha decidido esta mañana convocar Asambleas Informativas en nuestros centros de trabajo para informar de la situación después de que la empresa nos comunicara oficialmente que va a realizar un ERE. 

En Burjassot esta Asamblea será a las 10:30 horas en el garaje de Unidades Móviles. 

En Radio 9 será el mismo viernes a las 15:00 horas.

En Alicante y Castellón se realizarán la semana próxima en horario y días todavía por determinar pero de los que os mantendremos debidamente informados.

Nos gustaría que estas Asambleas no sirvan únicamente para informar de lo que sabemos (más bien poco dada la opacidad de la empresa) o de las medidas a tomar, sino sobre todo que sirvan para escuchar las opiniones de TODOS los trabajadores.

Concentració per a avui davant el Consell d'Administració.

Entrevista en Radio Klara

Enlazamos la entrevista realizada ayer a nuestro Secretario de Organización, Vicente Melo, en Radio Klara (104.4 FM) a raíz de las noticias recientes sobre el ERE en RTVV.

http://www.ivoox.com/ere-rtvv-vicente-melo-cgt-rtvv-10-01-12-audios-mp3_rf_984043_1.html

martes, 10 de enero de 2012

Solidaridad con RTVV desde CGT-RTVE

Los compañeros de CGT en RTVE nos han hecho llegar esta nota de apoyo que agradecemos profundamente. Gestos como éste nos hacen más fuertes. Muchas gracias.


CGT en RTVE con los trabajadores de la RTVV

Ante  las informaciones de un próximo expediente de regulación de empleo en la Ràdio Televisió Valenciana, la sección sindical de CGT en RTVE quiere hacer llegar  a todos los trabajadores y trabajadoras de esa empresa pública de comunicación nuestro total apoyo y nuestra solidaridad más decidida.

Entendemos que, una vez más, los responsables de la mala gestión de una empresa de todos pretenden  resultar indemnes, mientras que las personas que los han estado padeciendo durante años serán a la postre las únicas víctimas del reiterado despropósito en la “gestión”.

CGT en RTVE quiere ponerse a vuestra entera disposición para reforzar cuantas medidas estiméis oportunas en la defensa de vuestros puestos de trabajo. Ya es un escándalo que no se investigue cómo han ido engordando las increíbles deudas de las  radio-televisiones autonómicas, pero que encima sean los trabajadores los que paguen los  “platós rotos” es sencillamente una provocación al conjunto de los empleados de las empresas públicas de comunicación. 

Vuestra preocupación es la nuestra (ahí está ya lanzada la piedra de la reducción en 200 millones de euros el presupuesto de RTVE para 2012…) y vuestra lucha, la nuestra propia.

Un fuerte abrazo solidario.

¡¡¡¡¡Salud compañer@s!!!!!

lunes, 9 de enero de 2012

La empresa anuncia lo que nos temíamos: prepara un ERE.

La empresa ha reunido esta mañana a los sindicatos presentes en el Comité de Empresa y nos ha confirmado lo que durante tanto tiempo se ha venido rumoreado, y es que antes de verano tienen previsto hacer un Expediente de Regulación de Empleo (ERE) de alcance todavía por determinar. Todo se ha precipitado a raíz de la noticia publicada en Las Provincias que afirmaba que dicho ERE afectaría a entre 1.000 y 1.300 trabajadores. El secretario general, Juan Prefaci, sólo "nos ha tranquilizado" cuando ha dicho que esas cantidades le parecían "una barbaridad", pero a estas alturas del partido ¿hay alguien que se atreva a confiar en ellos?.

Lo cierto es que van a sacar a concurso un pliego de condiciones para que una empresa externa se haga cargo de las condiciones del ERE, entre ellas el número de trabajadores afectados. Todo ello por la nada despreciable cantidad de 190.000 euros y a la que se le facilitará el informe Price que a nosotros tantas veces se nos ha negado. Si no fuera porque el tema es gravísimo y afecta a nuestro futuro, parecería que tratan de superarse día a día en sus delirios... ¿Una empresa externa para que les haga su trabajo cobrando 190.000 euros más 180.000 que ya le dieron a Price-Waterhouse por el informe mejor guardado del mundo? ¿Para eso tenemos a la empresa con mayor número de asesores, directivos, subdirectores y jefecillos varios?

Una vez más pretenden que los trabajadores paguemos sus grandes fastos y derroches mientras ellos se van de rositas. Han estado esquilmando nuestra televisión llenándola de amiguitos del alma, le han dado a personajes bigotudos programas y comisiones oscuras, han protegido a un director general que está desaparecido y cuyo nombre aparece en informes policiales como presunto beneficiado en visitas de aquel señor de blanco, le han pagado cánones millonarios a un millonario de peinado ridículo.... Y ahora pretenden hacer tabla rasa, hacer como que aquí no pasa nada y que los culpables somos los trabajadores a los que nos han recortado el sueldo y las condiciones hasta lo mínimo.

La única forma que tenemos para defender nuestros puestos de trabajo es estar unidos, plantarles cara y ponérselo difícil para que no se salgan con la suya. Por eso CGT, como todos los sindicatos de clase, está planteando las medidas a tomar para demostrarles una vez más que LOS TRABAJADORES NO SOMOS LOS CULPABLES.